Pagina's

dinsdag 28 november 2017

aaibaar

Ik ben zot van babybillen, babygeuren, babygeween (ja echt, zelfs al kan ik daar ook compleet zot van worden), babygraaikes, maar aangezien hier (helaas) geen vervolg op mijn schone kinders komt, moet ik mijn pijlen richten op mijn vriendinnen.

En mannekes, ik heb sjans. Ik zit nog in de leeftijdscategorie dat trouwen en kinders elkaar schoon afwisselen. (ahja trouwen wil ik ook nog eens doen) dus er vallen hier regelmatig geboortekaartjes in de bus.

En voor sommige van die vriendinnen zet ge u over uw onzekerheid om iets ineen te flansen.
Met patroon enal om het dan ook echt af te geven. Toen ik haar lofzang herlas, wist ik het zeker dat ik voor een jasje ging gaan.
En ja dat gaat gepaard met wat stress.
(keuze van de stof, om van de knopen nog maar te zwijgen, mouwen die niet meewerkten, foto's trekken net voor ge moet vertrekken om op te treden terwijl zij in het publiek zit en niet veel tijd heeft tussen 2 voedingen door én vindt ze het wel mooi en draagbaar en...)

En voila, de enige bruikbare foto bleek deze te zijn.
Foto met kind volgt misschien nog maar laat dat venteke eerst nog maar wat groeien zodat hij er in het voorjaar wat geniet van heeft.

stof: Guy's naaicentrum, lang lang geleden / zacht stofje van bij Stoffen van Leuven, minstens even lang geleden.
patroon: one to hug (allez of toen het nog gewoon babyjasje heette uit zo geknipt, ik maakte er ooit zo eentje voor Oscar)

Wat ik me dan afvraag, wat geven jullie af als babycadeau?

9 opmerkingen:

 1. Super mooi! Ik gaf zo'n jasje cadeau aan mijn nicht bij de geboorte van haar 3de kindje. Hij droeg dit jasje vanaf 5-6 maanden totdat de mouwen echt wel extreem kort werden en mensen vermoedelijk dachten 'ocharme dat kind! ' :) (op 1,5 - 2jaar zoiets) Kortom, hij zal er vast lang plezier aan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat cute! Ik hou van de kleuren, zacht en herfstig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awel, ik heb dat nog nooit aangedurfd, dus: chapeau!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik geef toe dat er veel stress aan vooraf gaat en een nauwkeurige selectie voor wie ik het doe, maar de meesten reageren echt positief :)

   Verwijderen
 4. supermooi! in het begin had ik ook schrik om zelfgemaakt af te geven maar tot nu toe was iedereen altijd heel blij, een ander toppertje dat ik al vaak maakte is trouwens het oliverbroekje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die onthou ik, nog wat babybezoekjes in het vooruitzicht :)

   Verwijderen
 5. I enjoyed over read your blog post.
  Your blog have nice information, I got good idea from this amazing blog.
  I am always searching like this type blog post. I hope I will see again…
  ลาลีกา

  BeantwoordenVerwijderen