Pagina's

donderdag 19 juli 2012

gene reklam

Vandaag leest u hier alles behalve reklam voor VEET.

situatieschets. Uw teerbeminde Zulma mocht alweer naar een feest. Zomer dat is zo ongeveer het zelfde als naar een feest gaan. Zonder haar.

Kijk, in de winter kunt ge u dat misschien nog permitteren om een schoon boske haar te laten staan, maar in de zomer (leest de vakliteratuur er maar op na) kan dit niet. Tenzij ge aangesloten zijt bij een of ander links-communistisch collectief. Maar met haar overal verspreid verjaagt ge het globalisme ook nie, peis ik dan zo bij mijn eigen.

Dus op ne schone, warme donderdag stak het u tegen. Dat ge de hele tijd met een scheermes in de weer moest zijn. Ge besloot voor de harde aanpak te gaan. Veet. Voor onder uw oksels.

In d' hoop dat die haren dan wat langer wegblijven, want het is niet uit plezier dat ge daar staat. 't is voor het fatsoen.

Ge koopt u een pakske Veet. Voor de gevoelige plaats. Er stond niet direct ne oksel op, maar ge peist dat dat toch ook gevoelig is. Wat ge daar beneden doet, gaat me immers geen sikkepit aan.

Ge leest en ge ziet strips, die moet ge warm wrijven, plakken op de te verwijderen haarbegroeiing (citaat van op't pakske) na 30 seconden aftrekken, naverzorgen met de vochtige doekskes met aloë vera en content voor 10 dagen. Yes!

Ge begint eraan. onder uw rechteroksel (ge zijt linkshandig) plakt ge die strip. Ge wrijft er wat op. En ge wacht. Ondertussen peist ge: ik kan evengoed al mijne andere oksel ook beplakken met die strip. Dan gaat dat hier goed vooruit.
Met twee strips onder uw oksels telt ge af. Op 't moment dat ge strip 1 er aftrekt, blijft de gehele veetlijmtoetstanden kleven onder uw oksel. Complete paniek! Enkel kalmte kan u redden, peist ge.
Gelukkig staat in de bijsluiter dat ge dat met plantaardige olie overtollige resten kunt verwijderen. Maar dat hebt ge niet. Nog ne keer paniek! Ge hebt wel nog frituurolie. Sjans! Dus wrijft ge dat onder oksel 1. Met een keukenpapier. Waardoor ge nu witte frituurriekende oksel krijgt. Plots peist ge aan oksel twee. Ge trekt die stript eraf om gemakkelijker aan oksel 1 te kunnen werken. En ge doet daarbij uw oksels 2 toe. Vastgeplakt. Met veet. Trekt dat maar ne keer open.
Ik kan u met zekerheid zeggen: ne oksel is buiten een raar woord een heel gevoelige plek.

Z.A. Van Elders

12 opmerkingen:

 1. Het laatste deed me direct denken aan mijn zus die werkelijk een deel van haar vel van haar been meetrok. Gevolg: een fameuze brandplek/wond en het absolute verbod van ons moeder om ooit nog veet te gebruiken.

  Geef mij dan toch maar het gillette meske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb dat ook al voor gehad. Mesjes en alleen mesjes!

   Verwijderen
 2. LOL! Heb ooit eens iets gelijkaardigs meegemaakt en sindsidien ook enkel mesjes hier :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrouw lijden kan." Want als ge schoon wilt zijn moet ge afzien."
  En in uw verhaal begrijp je schoon zowel in het Vlaams als in het Nederlands.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o ik zie je al bezig met die frituurolie!!
  Permanente ontharing met leaser das een gemak, maar daar moet je wel goed voor sparen natuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa! manmanman, hilarisch! Ikke laat mijn oksels waxen bij de schoonheidsspecialiste :) want ja, heb ook schrik om dat voor te hebben :D
  Ik heb hier zitten gieren van het lachen, zo neig dat mijne collega nu denkt da ik compleet zot ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. amaai, ocharm ... ik zweer ook bij mesjes moet ik zeggen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. LOL! Ze hebben mij horen gieren van 't lachen over gans de Sloveense camping. Pascale kwam al vragen of alles in orde was. Nu gieren we met twee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amai, lang geleden dat ik tranen met tuiten heb gelachen bij het lezen van dit o, zo bekend verhaal!!!! Mijne man keek nog al raar bij het zien van mij al gierend achter mijn scherm.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hihihihihih dat heb ik ook al eens voorgehad!! En dat een uur voor mijn mondeling examen!! Brol is het jong! echten brol! maar daar moet ik je waarschijnlijk niet meer duidelijk maken é ;-)
  hopelijk zijn uw oksels zo wel efkes haarvrij! (zodat het toch een beetje de moeite is é)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. om te bleiten is dat, ik kan het me voorstellen. Volgende keer toch maar weer een giletteke?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik mag van mijn dochters (pubers) mijn armen zelfs niet meer opheffen als ik spaghettibandjes draag, ook al zijn er amper stoppeltjes te zien.... ze zouden beter puur natuur terug invoeren
  by the way, ik heb hier al zo hard gelachen, ik word heel graag nummer 101 !

  BeantwoordenVerwijderen