Pagina's

vrijdag 14 april 2017

in den beginne

ik beloofde jullie het vorige week en belofte maakt schuld...hier de 5 bewijzen dat ik nog piepjong ben. Als in...mijn eigen leeftijd en wat minder (toch ten opzichte van de gemiddeld 83.16 die ik ga worden)


  • Ik heb nog geen enkel grijs haar. Ik herhaal, puur om mijn zus te pesten, geen enkel grijs haar. Nergens niet. (voor't geval die eerst ergens anders komen dan op jouw kruin)
  • Ik kan schoenen, al heel mijn leven, kopen in de kinderafdeling. Serieus. Of dat nu te maken heeft met het jonger voelen al dan niet met geweldig kleine voeten, laat ik in het midden. We onthouden: kinderafdeling.
  • ik kan nog steeds ongepast rood worden als er ne schone gast iets aan mij vraagt, of gieberen om een flauwe mop #whatsmyageagain 
  • Ik bezocht nog maar 8% van de hele wereld, ging nog maar op reis in 20 verschillende landen. Het is nu zelfs statistisch bewezen dat ik nog jong ben én toch al 20 landen bezocht heb. En dat ik dus nog tijd heb om de overige 175. :)
  • Last but not least: ik heb nog 2 melktanden. In heel mijn leven ben ik al 3 keer naar de tandarts geweest, 3 keer omdat ik dacht dat ik een gat van jewelste had en 3 keer werd ik naar huis gestuurd met versgetrokken foto's die bevestigden dat ik én als melktandbezitster én gaatjesloos door het leven ga. Hell Yeah!

2 opmerkingen:

  1. Haha, die kinderafdeling, dat ken ik ook:-)
    Bijna zonder gaatjes?! Chapeau!

    BeantwoordenVerwijderen