Pagina's

donderdag 21 juni 2012

slank

Dames en heren

ge begint mij al wat te kennen, verzekerst. 't is weer donderdag. Wat voor ne donderdag! Alweer. Een doldwaze donderdag in het leven van Zulma.

De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat dit verhaal zich gisteren afspeelde. Ik ben immers nog niet veel op donderdagse feestje mogen gaan. Maar het had evengoed op een donderdag kunnen plaatsvinden, me dunkt. Maar 't was dus een woensdags lady's-only - feestje.

Ge moogt dus naar een feest gaan. Ge kijkt in uw kast en ge slaat in paniek. Complete paniek. Niets om aan te trekken. Echt niet. Anders was de paniek wel toe geslaan als de winkels nog open waren. Ahja. Maar nu is, buiten de Pakistaan, iedereen dicht. En zit gij met ne paniekaanval. Ge hebt nog één kleed waar ge bijna terug in kunt.

Dus vist ge uit uw kast een bommawit ofte beige ofte vleeskleurig ding. Zo met lange pijpkes en een deel om uw buikvet in bedwang te houden. En ge peist: als ik mij daar nu in prop en dan dat kleedje aandoe, kan ik de rits van dat kleedje toedoen en wordt dat feest toch nog ietske.

Ge doet het corrigerend ondergoed aan, van net boven uw knie tot net onder uw borst(en) zit ge ingepakt en ge kijkt in de spiegel en warempel. Niet echt sexy maar't figuur kan er mee door. Dus pakt ge uw kleedje en op dat moment gebeurt het. Dat ding dat uwe buik moet platdrukken rolt over uwe buik. Net tot aan uw gat. Waarmee ge ineens een meer dan dik gat op hebt. Ge trekt diene buik nog eens goed maar nog geen 5 seconden later, rolt dat weer naar beneden. En iets corrigerend voor een gat dat naar beneden wordt geduwd door iets corrigerend, dat hebben zelfs Trinny en Susannah nog niet uitgevonden.

Ge hebt nog een half uur en ge zit met een gein die zich niet wil ophouden en met uwzelve die niet in dat kleedje past zonder die gein.

Ge blijft niet bij de pakken zitten. Ahneen. Ge pakt een koppel veiligheidsspelden vast en begint diene buik van die broek vast te spelende aan uw bh.

't zal nu wel blijven zitten peist ge venijnig. Uwe man moet u helpen voor die rugspelden vast te steken en diene peist in zijn eigen: had ik dat allemaal geweten op voorhand, misschien had ik dan toch een ander postureke uit de kast gepakt.

Compleet vastgespeld aan uw dangbuis, kunt ge in uw kleed en ziet ge er verschrikkelijk goed uit. Vindt ge zelf.
Ge doet uw haar, de juiste schoenen aan en ge vertrekt naar uw feest.

Wat een feest, hier en daar met een complimentje...alles verliep dus geweldig goed

tot het moment dat ge moest pissen.

Z.A. Van Elders

10 opmerkingen:

 1. Ik kijk altijd uit naar het Donderdags Verhaal van jou! En, ge waart gisteren afwezig bij de TT en toch moet ge daar stiekem aanwezig geweest zijn: we hebben enorm zitten lachen met dezelfde situaties als hierboven beschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tja, nu ben ik ook wel benieuwd naar het vervolg;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend. Ik heb in geen tijden zo gelachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. echt effenaf schitterend! Ik heb hier 5 minuten slappe lach gehad! ik moest er van pipi doen jong! gelukkig had ik gewoon mijn pyamabroek aan :) Ben al blij da ik nie alleen zoiets zou voor hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahahahaha kei zalig dat ge dat durft schrijven!

  BeantwoordenVerwijderen