Pagina's

zaterdag 29 oktober 2011

to do or not to do

Evy was jarig. Helaas voor haar zat ik toen op een roze wolk, of viel ik er net af... En toen begon ik te stikken en wou ik iets zelf maken. Maar zo als serieus cadeau, kunt ge moeilijk een knuffeldoekje geven.

Dus dacht ik aan een sjaal. Da's al ietske beter. Ze draagt graag sjaaltjes.

Geïnspireerd op de dekentjes van haar. Zelf paspel gemaakt, allez samen met Leen. Allez, Leen deed het want ik slaagde er in mijn spoel verkeerd in mijn machien te stoppen. Dankzij de duidelijke aanwijzingen van Fien, op woensdag. Met een onzichtbare steek gesloten enal. Ge merkt het: bloed, zweet en net geen tranen.

Maar nu durf ik het niet opsturen. Is dat wel een serieus cadeau genoeg? En er zitten 2 foutjes in. Weinig. Vind ik ook. Ge ziet ze zelfs niet echt. Maar voor een serieus cadeau zijn dat er misschien 2 teveel. Wat peist gij?

4 opmerkingen:

 1. Waarom zou je dat niet opsturen??? Ik vind het super! En ik ben er zeker van dat iedereen die zo'n leuk pakje in zijn brievenbus vindt een gat in de lucht springt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er erg leuk uit, ik zie de foutjes niet!
  Leuk cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een super sjaal - een prachtig cadeautje! Opsturen die handel! Ik ben er 100 procent zeker van dat jij de enige bent die die foutjes ziet!!

  BeantwoordenVerwijderen