Pagina's

vrijdag 1 september 2017

droompjes

Kleine dingen zien gebeuren.
Droompjes die in vervulling gaan.
In de maand september gaan we er aan werken.

Ik pikte er 5 uit en laat u achteraf weten wat lukte en wat niet.

De cactusredding
Lies, mijn zus, kreeg een cactus van een vriendin. Die vriendin had hem op haar beurt gekregen van haar oma. Helaas stond de cactus een tijdlang bij een andere vriendin. Die heeft hem laten verkleuren en er zijn rotte delen. Dus ik ga hem redden. Of da's toch het plan :)

Leven met een spin
Ik ben niet zo tuk op deze beestjes. Net voor ons raam hangt er een groot exemplaar. De kinderen vinden het geweldig om te zien hoe deze kanjer vliegjes inwikkelt verorbert. 1 maand mag ze blijven, nadien ga ik ze met zachte hand (laten) verwijderen. Ergens meer in de tuin ofzo en minder in het zicht.

Buiten eten op de tuintafel.
Tom is van vorig schooljaar bezig met een tuintafel te maken. Het einde van de zomer nadert en ook het einde van het maakproces. ik hoop dus nog deze maand eens buiten te kunnen eten op onze nieuwe tafel.

Minstens 10 keer 10 000 stappen zetten
Een uitdaging. Ik kocht een fitbit maar haal per dag, als ik echt echt mijn best doe 8000 stappen. We doen er nu een schep bovenop. (morgen trouwfeest met dansschoenen dan moet het al lukken ;) )
Spannend.

Nog een goed boek uitlezen
Deze vakantie was voor een aaneenschakeling van goede boeken. Meer erover in een volgend lijstje. Maar ik wil aan het goede leestritme van de vakantie een vervolg breien. Mezelf kennende mag ik de lat niet te hoog leggen, maar één boek moet toch lukken. Toch?

Hebben jullie (kleine) droompjes die je najaagt deze maand? Ik ben benieuwd...

4 opmerkingen:

  1. oh wat een fijn doel, die kleine droompjes! Ik zou graag met de kindjes nog eens gaan picknicken want dat stond op onze summer-bucket-list die we maakten maar het kwam er niet van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. over de cactus kan ik al stellig zijn: de kans dat die het overleefd is miniem. Helaas :s

      Verwijderen