Pagina's

dinsdag 28 mei 2013

Al 11 dagen is hij van mij. Van ons. Maar toch meestal van mij.
En ik ben er zot van. Ik dacht eerst dat het niet kon. Nog een kind zó graag zien als uw eerste. Maar mannekes, ge hebt precies nog veel liefde in u.

(Ohja, Tom draaide ne keer met zijn ogen terwijl hij dit las)

Maar kunde mij ongelijk geven?

En voor mijn geweldige zoon (oooh nog effekes zult ge van deze zeemzoete dingen moeten lezen, tot als mijn hormonen weer normaal zijn, ohja ik steek dat op mijn hormonen en als dat niet meer pakt, op iets anders, excuses) maakte ik een broekske. 

Helaas hier zeer weinig mannenstoffen terug te vinden. Gelukkig kreeg ik van mijn papa oude (lees: te kleine) hemden en kon ik die verknippen. 
Als hemd zeer schoon maar als broek nogal eu...pyjama-achtig. 
(Maar hey, uw zoon ligt meestal neer dus dat geneert niet.)
patroon: hier te vinden

11 opmerkingen:

 1. Geloof me....zelfs bij nummerke 5,6,7, ....... Hebt ge nog genoeg liefde om te voelen/geven!
  :)

  Geniet maar van uw prachtige boeleke en gooit gerust al uw zeemzoete gedachten op den blog....
  En die broek lijkt inderdaad meer op ne pyjama, maar das juist superschattig....zo ne grotemensenpyjama, maar dan int klein....ge kunt met den overschot misschien nog wel een pyjamahemdje maken!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm, hoe lang kan je dat op die hormonen blijven steken? Volgens mij moet ik voor mij stilaan een ander excuus verzinnen... ;-)
  Knap broekje en knap model!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik versta u vree goe! laat die liefde maar los! nu kan hij het bloed nog niet van onder je nagels halen, je nog geen schaamrood op de wangen bezorgen en vindt hij alles wat je doet nog toppie!
  Ons mama heeft vandaag ook haar eerste broek gemaakt voor ons zonenkind. (wel 4 jaar) geweldig stofke! Met zwart met gekleurde schildpadden, 7.5 euro op de markt. de max, ik probeer eens een foto'ke te posten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind dat superschattig zo, dat broekske!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar ziet, hoe ne knappe zoon! Geweldig :-) Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. doe maar gerust verder met dat zeemzoete, ik begrijp dat volledig! En voor die lieve schatten is de liefde echt onuitputtelijk hoor. Oesje moet hier opletten of begin hier ook al zeemzoete praat te verkopen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat zen schattie! En oef, want eerlijk, ik heb ook wa schrik que verdeling van de liefde bij de 2 kinderen... Snap momenteel nog niet hoe je da doet, maar dat komt dus blijkbaar wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo lief in zijn broekske. Ik vond dat ook raar dat ge van uw twee kinderen (of meer) evenveel kunt houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een "scheetje"...genieten maar, ze worden zo snel groot. Mama zijn is de tofste job ter wereld!!!!!! We kunnen onze kids niet genoeg knuffelen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. en nu hij toch nog zoveel slaapt op een dag ... geniet er maar van !

  BeantwoordenVerwijderen