Pagina's

woensdag 10 februari 2016

Kids proof 2

Nieuwe maand, dus een nieuwe kids proof.

Omdat het krokusvakantie was, pluisde ik krokuskriebels uit. Geweldig, maar helaas bleek er niet veel te matchen in de leeftijdscategorie van Ida én Oscar.
Oh en voor sommigen twijfelde ik blijkbaar te lang.
Goh en om niet moeilijk te doen, het mocht ook niet te ver zijn.

Dus Mechelen werd het, Technopolis, dankzij haar tip
Helaas dacht de helft van Vlaanderen er net zo over met dit weer.

Over technopolis zelf kunnen we kort zijn: zeer fijn, veel te doen.
Al waren Ida en Oscar net iets te jong. Ik was, gelukkig, met nog een vriendin. Die had op haar beurt 5 kinderen mee. En nog meer geluk, die kinderen waren allemaal ouder als Ida en Oscar en namen hen mee op sleeptouw.

Paar minpuntjes:
het volk blijft bijeen geplakt boven.
Wij waren er tegen openingstijd (9u30) en dachten er goed aan te doen eerst beneden te verkennen. We hebben daar nergens moeten aanschuiven. Maar tegen dat we terug boven waren, was het daar zeer druk (2 u later en gecombineerd met een veel te kleine picknickruimte) zodat het aan het watergedeelte echt druk was. Hou dan je koters maar wat in't oog.

De prijs vind ik voor jonge kinderen aan de hoge kant. Vanaf 3 jaar betaal je 12,5 euro. Ook al kan je aan de helft niet aan, speel je het liefst in het kids doe center, lees je niets van de uitleg en zijn de echt technische zaken nog niet aan jou besteed. Volwassenen zonder korting betalen 16 euro. Dat is ook genoeg maar staat wel meer in verhouding.

Ze hebben zich geweldig geamuseerd en vielen tegen 17u in slaap in de auto.


Meer info op
www.technopolis.be

vorige kids proof leest u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten