Pagina's

donderdag 10 april 2014

wet van Murphy (KWC deel 1/2/3)

Kids Clothes week.
Da's deze week. En ik ben ingeschreven. En ik heb een lijstje van te maken dingen. (want hey, 2 jarigen in mei dat vraagt wat voorbereiding hé)
Jiha!

Tot zover het goede nieuws.
Dag 1 kon ik niets doen. Want toen werd Oscar ziek. Goed ziek. Een hoopje ellendige ziekigheid. Dus wijlen naar de kinderarts, onderzoekjes doen,...kortom een huidklevertje is er niets tegen.
Dag 2 kon ik niets doen. Want Oscar was nog steeds ziek. Pas op, ik probeerde hoor. En ik tekende en kon zelfs 1 van 8 patroondelen overlocken. Meer kan ik over dag 2 ook niet zeggen.
Dag 3 was fijn maar ook niets gedaan. Het is te zeggen: we hebben gewandeld, beestjes bekeken, gespeeld,...en telefoon gekregen dat mijn fototoestel enkel gemaakt kon worden als ik bereid was grote kosten te doen. (eu, wij verbouwen, grote kosten, sorry, da's zal voor binnen een jaar of 100 zijn dan) U moet mij maar geloven op't woord.Het was fijn én zonnig. Godja, ik overdrijf. Het was 's avonds tiretten. Ik ben nog eens gegaan. En stak het ene overgelockte deel ineen met de 7 andere delen. Ik ontbrak blijkbaar deel 9. Bwa ja, dat kon er nog bij. En alweer moet u mij geloven op mijn woord (vloekwoord)

En nu zijn we dag 4. En ligt Oscar in de living te slapen. Hij slaapt en is koortsvrij. Jiha. En ik zit te typen, maar durf niet te stikken.
Dus 't zal voor morgen zijn.

Kids Clothes week.
En ik ben nog steeds ingeschreven en ik heb nog steeds een lijstje.
Maar 't zal voor een andere keer zijn ;)

PS: iemand weet van een goed betaalbaar, compact fototoestel?

4 opmerkingen:

 1. Jeuj, Oscar is beter! De rest is ambetantig maar doet er niet toe, veel succes nog met KCW!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik doe om zo redenen nooit mee met die KCW, ik ga gegarandeerd nooit tijd hebben :D En hoera dat jouw lieve Oscar al beter is nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat Oscar beter is!
  Die KCW haal je wel weer in!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik heb het de vorige editie ook eens geprobeerd. Niets van in huis gekomen. KCW, da's niets voor mij - en voor jou ook niet blijkbaar :-)

  Maar het belangrijkste is dat Oscar beter is!

  BeantwoordenVerwijderen