Pagina's

donderdag 11 april 2013

het zwarte gat

U bent hier weer massaal aanwezig om alweer een avontuur te lezen van uw teerbeminde Zulma. Waarvoor mijn oprechte dank.

En U vraagt zich af: waar is ze de hele tijd gebleven. Donderdagen zonder dat er iets gebeurd, het zou toch niet waar zijn? Zo waar ik hier zit en schrijf: d' er is vanalles gebeurd. Helaas.

En één van die dingen bezorgde u een zwart gat. Maar nu vertel ik al de clou van't verhaal.

Ge had beiden congé. Wilfried en gij. Na zo wat jaren huwelijk kijkt ge daar niet meer echt naar uit. Ge zijt azo wat uitgeblust. Allebei hé. Dat ligt verzekerst niet alleen aan u. Ahneen.

Maar ge had een plan bedacht. Allemaal de schuld van diene boek. Vijftig tinten. Ge ging het ne zwoele donderdag maken. Azo met uw innerlijke godin enal. Van 's morgens vroeg. Als dat in diene boek marcheert, moet dat voor u zelve ook marcheren. Vond ge.

Dus ge besloot u al vast te prepareren. Kijk, op ne bepaalde leeftijd moet ne mens daar al wat moeite voor doen. Dus ge nam ne douche, ewa cremmekes en ge smeert u lijf in. Met alles dat u wat optrekt en schoonder maakt. Of ze maken u dat toch gralijk hard wijs. Ge zwiert u haar in uwe nek en ge gromt: innerlijke godin, kom tot mij.

Ge roept met u liefelijk doch geweldig sexy stem de Wilfried uit zijn bed. Diene laat daar een ochtelijke scheet van jewelste, maar ge laat dat niet aan u eigen komen.
Ahneen. Vuur en passie. 't is enige waar dat ge nog aan kunt peizen.
Ge duwt hem in de zetel, hij kijkt natuurlijk geweldig verbaasd en met ne zwier laat ge uwe handdoek vallen op de grond.
Heel verleidelijk bukt ge u om diene weer op te rapen want ge had precies toch beter 't vuur op gezet en een vrouw in kiekevel....wie vindt dat nu sexy?

En dan gebeurt het hé. Terwijl dat ge dat doet, valt ge op de rand van uw gazettenmand. Knal op de rand. Met uw gat. En uw benen in de lucht en uw tieten, ge wilt niet weten waar.

Ge probeerde er nog een oergeluidje uit te kreunen maar 't kwaad was geschiet. Uw gat deed zeer en was aan't bloeden.

De innerlijke godin droop af. Ahja. De Wilfired met ontsmettingsmiddel aan uw gat, ge had het u wel anders voorgesteld.

En ge hoopt van u hetzelfde.
Z.A. Van Elders

8 opmerkingen:

 1. Oh ik lig plat
  Allé gij ook
  Maar ik heb mijn kleren nog aan
  Zeg het woordje "gralijk" da zeggen zebij mijne man ook
  Hij is van lebbeke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet te doen gij! Ik lig hier te gieren van 't lachen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo een verhaaltje van "op nen dag zult ge er zelf ook mee lachen?" in ieder geval maakt het hier mijne dag wel goed, dit beeld zal nog even blijven hangen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. :-) Blij dat Zulma nog eens verschijnt !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeg, ge moogt zwangere vrouwen zonnie laten lachen, de blaas, die kan daar absoluut nie meer tegen 😂😃

  BeantwoordenVerwijderen