Pagina's

maandag 28 januari 2013

smospot

We hebben er hier eentje rond lopen. Een geweldig smospot. Alles wil ze alleen proberen. En smost ze er vrolijk op los.
Geen probleem. 
Normaal toch niet.

Tenzij het om youghurt, spaghettisaus, soep, rode kool, ...kortom haar weekmenu gaat in combinatie met propere kleren. Zo van't slag "wemoetenstrakswegduskleedtumoederuwatschoonaanenprobeertnueensniettesmossen" - kleren. 

Ge zou dan wijs en voorzienig kunnen zijn. Helaas zijn dat net de genen waar mijn gezusters mee gaan lopen zijn. (net als het kookgen, huisvrouwspelengen, slaapnekeergoeduitgen en hebtgeneschrikvanspannendeseriesopteeveegen.)

Gelukkig deed Karen mij er aan denken dat zij een patroontje maakte om al die toestanden te vermijden.

Iets vestimentaires compleet not done, maar geweldig praktisch.
En soms moet iets niet schoon zijn als't enige doel is om't vuil te maken, toch?
 
noot aan mezelf: Sofie, als ge dat nog eens doet, gebruikt u "logischeverstandgen" en neemt brede biais, doet het op de tiretten dat ge diene handdoek tenminste kunt overlocken, naait uw mouwen aan dezelfde kant vast want losmaken in badstof gaf u bijna een beroerte en pakt ne foto vóór dat uw slab gebruikt is. (Ahja en vergeet deze noot dan ook niet te herlezen... u kennende)

10 opmerkingen:

  1. supertof en ideaal voor smospotten ;-) ik heb er hier ook zo eentje rondlopen! Zou je voorbeeld beter volgen en zo'n bavet maken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die gezusters van u zijn dan wel quasi perfect, het ikkangoedenzeergrappigschrijvengen hebben we toch niet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, Sofia, ik herinner mij plots een verhaal van een grote pot erwtjes in een klein 'kot' aan de Muinkkaai... Zo een slabbeke had toen ook al handig geweest :) Wijsheid komt met de jaren!

    BeantwoordenVerwijderen