Pagina's

dinsdag 5 juni 2012

Geschwister, hermanas, ...

Ik heb er 2.
Zussen. Voor ge aan andere dingen begint te peizen. En gij?

Ik heb een wulpse en een serieuze.
Zus. Voor ge wéér aan andere dingen begint te peizen. En gij?
Z'horen dat wel niet graag. Over dat wulps en dat serieus. En 't klopt ook niet. Ik vond dat grappig maar zij niet. Omdat de één ewa meer zoals de andere wil zijn en omgekeerd. De kroniek van onze zussenliefde.

Maar ik heb er dus 2. Geweldige prachtexemplaren en neen, ik ruil ze voor geen goud. (mmm voor een getal met meer dan 6 nullen en euro voor?...neen, voor geen goud. Hoewel ;)

De oudste van de twee kocht een Ipad.
En ik, met mijne grote mond, beloofde een hoesje daarvoor. Dankzij Karla, die er een handeltje in kan beginnen, kwam ik bij haar terecht...

Et voila...


En gij vraagt u waarschijnlijk af...wat doet dat eierdopje op die ipadhoes?
Goei vraag.
Met een eenvoudig antwoord...hoe lost gij dat immers op als ge niet direct een hamer vindt, zo van die drukknopen? Ahja nu gij :)4 opmerkingen:

 1. Super ! Mooie hoes ! Zus mag blij zijn met zo'n zus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, ja ik moet toegeven da ik da wel op zoek ga naar de hamer... onze eierdopjes zijn van plastiek dus daar kunt ge nie veel mee kloppen zodner brokken te hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er ook 2... Een van mij wacht op een Vink-tas. Maar een Ipad-hoes kan ze ook gebruiken... Ik bied het maar niet aan denk ik, want er is altijd tijdgebrek, he!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De serieuze is er alvast heel blij mee ... Bedankt grote zus!

  BeantwoordenVerwijderen