Pagina's

maandag 2 januari 2012

op is op

1 meter. Langer of groter zijt ge niet. Alsof dat niet klein genoeg is, knip ik een stuk uit u. Om een sjaal te maken.


Nu zijt ge nog maar 80 centimeter breed. Of lang. Of groot. Maar ik krijg niet genoeg van in u te knippen, Het geeft me zelfs voldoening. Leve de stofsm... Dus maak ik een clutch. Dankzij haar, voor haar.


Ik beaam: een aanrader. Maar ik krijg er nog niet genoeg van. Dus besloot ik u helemaal op te maken. Als einde van een nieuw jaar. Sjakke boem, helemaal opgebruikt. Maar wel met patroon voor het goede doel.


Een echte boleo. Als ge de handleiding volgt is het echt goed te doen. Serieus. Maar als ge ze niet volgt, en duizend andere dingen tegelijkertijd wilt doen, dan is het af en toe eens vloeken. Maar ge kent mij hé, ik kan heel stillekes vloeken ;)

En toen waart ge op. Compleet op. Maar ik wil er u wel voor bedanken. Ge waart de moeite!

10 opmerkingen:

 1. 't Is een schoon stofje, helemaal waar. Ik ben er weg van, van m'n clutch. Ik heb hem zonet gefotografeerd, berichtje op m'n blog volgt very soon!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waar had je dat stofje vandaan, trouwens?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :o) wat leuk geschreven :o) ik voel helemaal mee met het mooie stukje stof ... maar hoe kan je beter eindigen dan in wel 3 verschillende prachtige creaties!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. piepow, ik kocht ze beiden in Opwijk in de "megastoffenwinkelmetnietzoveelmooiestofjes".

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super, je drie creaties!!! ik heb net een linkje op mijn blog geplaatst naar jouw bericht, omdat ik het weer zo heerlijk vond en het eigenlijk zo een beetje van toepassing was bij mijn verslagje over mijn favoriete stof die nu helaas ook tot op de laatste cm opgebruikt is ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig, en mocht je nog een paar rondjes over hebben...
  http://madamezsazsa.blogspot.com/2010/09/maak-een-broche.html

  Liefs Manon

  BeantwoordenVerwijderen